Views Navigation

Tapahtuma Views Navigation

Tänään

Suomen alueen palvelukonferenssi 2021

Zoom

SUOMEN ALUEEN SEITSEMÄS PALVELUKONFERENSSI VIRTUAALISESTI ZOOM - KOKOUKSENA https://us02web.zoom.us/j/9090099000 "APT järjestää vuosittain alueellisen palvelukonferenssin, jossa käsitellään vuoroin koko maailmanlaajuisen toveriseuran ja Suomen alueen asioita. Tavoite on saada mahdollisimman laaja osallistuminen ryhmien palveluedustajia (RPE) paikalle päättämään asioista." – Alueen palvelutoimikunnan suuntaviivat Suomen alue järjestää lauantaina 27.3.2021 klo 11.00-18.00 vuosittaisen palvelukonferenssin, jossa ryhmät ohjaavat suoraan koko alueemme laajuisia […]

Month of sharing and caring – Journey continues

Internet, Zoom

Tapahtuma järjestetään huhtikuun jokaisena päivänä tänä vuonna ja Suomen aluepalvelu on päättänyt, että otamme osaa maailmanlaajuiseen tapahtumaan, jonka tarkoitus on tehdä varainkeruuta maailmanpalvelulle. Tapahtuman ajankohta on 18.4.2021 klo 14.00-17.00 Tapahtuma järjestetään Zoom-Alustalla. Sisältö ja Flyeri julkaistaan pian!

Puhtaana Pohjoisessa

Paaniemen maja Paavalniementie 317, Rovaniemi

Korona-viruksesta johtuen, tapahtuma on peruttu tämän vuoden osalta ja siirretty ensi vuoteen.  Suomen pohjoisin NA-tapahtuma järjestetään kesällä 2021 Rovaniemellä, Paaniemen majalla. Luvassa ainakin saunomista,uimista,tulistelua,hengailua,palavereja,toipumista ja ripaus lapin eksotiikkaa. Tässä tällainen alustava ilmoitus, lisätietoja päivitetään myöhemmin.