Views Navigation

Tapahtuma Views Navigation

Tänään

Jäsenkysely 2021

Tässä vuoden 2021 jäsenkysely. Kysely on nimetön ja se järjestetään joka toinen vuosi, tietoja käytetään sanoman saatossa. Kyselyn tuloksia jaetaan päihdealan ammattilaisille, että heidän on helpompi ohjata asiakkaita ryhmiin. Toivomme, että käytät kyselyyn minuutin saattaaksemme sanomaa laajemmin! https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeuML8VPDDWJKcvg9jwHmFXg4RzlGny0X10nRFqp91WlvF0Cg/viewform

Puhtaana Pohjoisessa

Paaniemen maja Paavalniementie 317, Rovaniemi

Puhtaana pohjoisessa 2021 ennakkorekisteröinti aukeaa 1.5.2021. Tapahtuma järjestetään 2.7 - 4.7.2021 Rovaniemellä. Lisätietoa ennakkorekisteröinnin yhteydessä! Suomen pohjoisin NA-tapahtuma järjestetään Rovaniemellä, Paaniemen majalla. Luvassa ainakin saunomista,uimista,tulistelua,hengailua,palavereja,toipumista ja ripaus lapin eksotiikkaa. Puhtaana Pohjoisessa rekisteröinti on auennut, Paikkoja on erittäin rajoitetusti! Rekisteröitymään pääset tästä linkistä: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc_YtIowX--8za_XGEfpa4tJrsHAGftV4xdI7oztKjjjN-1tQ/viewform?usp=sf_link Tapahtuman ohjelma julkaistaan pian!    

NA Kesäpäivät Tampereella 14.8.2021

Peltolammin seurakuntatalo Tilkonmäenkatu 4, Tampere

Kesäinen Na-tapahtuma jossa mm. puhujakokouksia, marathon kokous, iltaohjelmaa ja saunomista. Tapahtumapaikkana Peltolammin srk-talo ja paikallinen saunakeskus. Tapahtuman järjestelyt ovat kesken ja tapahtuman toteutumiseen vaikuttaa mm. mahdolliset korona-rajoitukset.Lisätietoa tapahtumasta tulee myöhemmin.Tapahtuman järjestää NA Pirkanmaan tapahtumatoimikunta.