Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Piirittömien ryhmien tukifoorumi

25.11.2018 @ 13:00

Tämä tukifoorumi on tarkoitettu etenkin palvelurakenteesta irrallisille ryhmille, niiden RPE:ille ja muille jäsenille, keillä on halukkuutta osallistua tukifoorumiin. Ryhmällä ei tarvitse olla säännöllisiä asiakokouksia, ryhmäpalveluedustajaa tai muutakaan, tai saa olla nämä kaikki. Tukifoorumi on tarkoitettu erityisesti ryhmien väliseen jakamiseen ja yhteisen voiman, toivon ja kokemuksen tuntemiseen.

Ryhmät saavat vapaasti tuoda asioitaan esille, ryhmän sisäiseen keskusteluun ennen tukifoorumia olisi kuitenkin tällaiset kysymykset, mistä voisi sitten vastauksia foorumille tuoda:

  • Ryhmän nimi
  • Ryhmän palveluedustajan nimi ja yhteystiedot (puh ja sähköposti)
  • Ryhmän kokousajat, paikka ja kokoustyyppi luetteloa varten, jos viimeaikoina tullut muutoksia

AIHEET, JOISTA HALUAMME KESKUSTELLA RYHMIEN TUKIFOORUMISSA

  • Ryhmän kuulumiset.
  • Luotettuihin palvelijoihin liittyvät aiheet
  • Talouteen liittyvät aiheet
  • Toipumisilmapiiriin liittyvät aiheet
  • Muita aiheita?

Piirittömien ryhmien tukifoorumi kokoontuu palvelussa Zoom. Huoneen numero on 909-009-9000. Foorumilla 1 puhuu kerrallaan ja mikit pidetään häiriön vuoksi pois päältä toisten puheenvuorojen aikana. Zoomissa on näppäin puheenvuoron ottoa varten, ”Raise hand”. Näin jaetaa puheenvuoroja. Zoom on yksinkertainen ja helppo käyttää, yhdessä opimme sen kyllä käyttämään. Zoom palveluna on ostettu helpottaaksemme palvelua Suomessa, aina ei tarvitse matkustaa päivänkään matkaa palvelutehtävien vuoksi.

Tarkoituksena on pari kertaa kokoontua ihan näin tukifoorumin merkeissä. Pidetään sitten myöhemmin, osalistuvien ryhmien niin halutessa, palvelukonferenssia, jossa valitaan mahdollisia palvelijoita foorumin ylläpitämistä varten. Aloitetaan siis ihan ryhmien kuulumisten ja aiheiden käsittelyllä jakaaksemme yhdessä ryhmiemme voiman, kokemuksen ja toivon. Se mitä ryhmäsi on joskus saattanut käydä läpi, voi toiselle ryhmälle olla uusi ja erittäin ajankohtainen haaste ryhmässä.

Toveriseurassa on paljon kokemusta ryhmien toiminnasta ja palvelurakenteeseen osallistumisesta. Olisi siis erittäin hyvä, jos osallistuisit, vaikka ryhmäsi kuuluisikin piiriin/palveluneuvostoon. Näin voisitte olla mukana jakamassa tarpeellista kokemusta ryhmie palvelijoille, keillä tätä kokemusta vielä ei ole.

Tiedot

Päivämäärä:
25.11.2018
Aika:
13:00
Tapahtumaluokka:

Järjestäjä

Aluepalvelu

Tapahtumapaikka

Zoom