Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

SUSIRAJAN SYYSPÄIVÄT VOL. 6

5.10.2018 - 6.10.2018

SUSIRAJAN SYYSPÄIVÄT VOL. 6 TULEE JÄLLEEN, KAAKONKULMAN PIIRIN JÄRJESTÄMÄNÄ!
 !!!!ENNAKKOREKISTERÖINTI ON PÄÄTTYNYT!!!!
Mahdollisia majoituksien peruutuspaikkoja(sänky 45€- tai patjapaikka 35€) sekä ruokapaketteja(voi varata 28.9. asti), ja muita mieleen tulevia asioita voi kysyä ja tiedustella sähköpostiosoitteesta [email protected]
Paikanpäällä on mahdollista majoittua hotellihuoneissa ja rantasaunalla joko sängyssä tai patjalla. Huoneissa on aina kaksi sänkyä ja kaksi patjaa. Jos et yövy paikanpäällä, päivä rekisteröityminen maksaa 15 €/vkl, joka maksetaan käteisellä paikanpäällä.
Halutessasi voit ennakkorekisteröinnin yhteydessä ostaa ruokapaketin, joka sisältää lauantaina aamupalan, lounaan, päivällisen ja iltapalan sekä sunnuntaina aamupalan. Perjantai-iltana omat eväät. Korpiselkä Talolla on mahdollisuus esim. grillailla porukassa. Ruokapaketti maksaa 30€ sis; lauantai aamupala päivällinen lounas iltapala ja su aamupalan. Paikan päältä ei enää voi ostaa ruokaa. Lähin kauppa sijaitsee 20 km päässä. Paikan päällä on kioski, josta saa ostaa pientä naposteltavaa.
SUSIRAJAN SYYSPÄIVIEN KULJETUSTOIMIKUNTA TIEDOTTAA!
Korpiselkätalolle ei pääse julkisilla kulkuvälineillä, joten Kuljetustoimikunta helpottaa julkisilla liikkuvien addiktien pääsyä tapahtumapaikalle. Tiedustelemme nyt: onko autossasi tilaa tai oletko vailla kyytiä välillä Joensuu – Korpiselkätalo? Yhdistämme kysynnän ja tarjonnan, jotta kenenkään ei tarvitsisi jäädä pois tapahtumasta kulkuvaikeuksien takia. Kerrothan tästä myös kavereillesi. Mikäli siis sinulla on autossa tilaa tai olet kyytiä vailla niin olethan yhteydessä toimikuntaamme.
Sähköposti:
[email protected]
Puhelin:
Mikko K 046 6353368
Mikko S 046 5941357
Ystävällisin terveisin Susirajan syyspäivien kuljetustoimikunta
Susirajan syyspäivien yhteydessä myytävää varainkeruupaitaa on nyt mahdollista tilata ennakkoon hintaan 17e. Tilaisuudessa paidan hinta on 20e. Lähetä tilauksesi (muista myös kertoa paidan koko) osoitteeseen [email protected]. Tilattuasi voit lunastaa paidan alennushintaan tapahtumassa. Ennakkotilauksia otetaan vastaan 31.8. saakka.
Ostamalla Susiraja VI -paidan tuet Kaakonkulman piirin toimintaa ja mahdollistat osaltasi sanoman saattamista piirin alueella. Kiitos tuestasi!

Tiedot

Alkaa:
5.10.2018
Loppuu:
7.10.2018
Tapahtumaluokka:

Järjestäjä

Kaakonkulman piiri
Sähköposti:
susirajamajoitus@gmail.com

Tapahtumapaikka

Korpiselkätalo
Korpitalontie
Hoilola, 82760 Suomi
+ Google Map
Kotisivu:
http://korpiselkatalo.fi/