Loading Events

« All Events

PUHTAANA POHJOISESSA 2024 – AITONA PYSYMINEN

5 heinäkuun - 7 heinäkuun

PUHTAANA POHJOISESSA
5. – 7.7. 2024
Paaniemen leirikeskus
Paavalniementie 314, Rovaniemi
Viikonlopun tapahtumassa luvassa toipumista, kokouksia, saunomista, grillailua, notskia, oleilua ja pulahtelua Kemijoessa. Rekisteröinti on auki, vain nopeimmat pääsevät mukaan ja tapahtuman max. henkilömäärä on 50. Alta löydät toimintaohjeet, mitä ottaa huomioon ja miten rekisteröidyt:
Ota huomioon! Tapahtumapaikalla on 17 vuodepaikkaa, sängyt ovat kerrossänkyjä ja osa niistä on yhteisissä tiloissa, jossa pidetään kokouksia. Tapahtumapaikalla on hyvin tilaa myös telttailla tai tehdä leiri asuntoautolla. Tapahtumapaikalla pieni keittiö ja voit myös valmistaa omia ruokia. Kylmätilaa omille eväille on rajattu määrä. Tapahtumapaikalle on 10 kilometriä matkaa Rovaniemen keskustasta. Tyynyt ja peitot löytyy majalta, mutta otathan omat lakanat  sekä pyyhkeen matkaan. Herkkäunisille korvatulpat mukaan!  Muista ottaa käteistä rahaa tapahtumapaikalle 7. perinteen hengessä tarjolla olevien tuotteiden maksamiseksi.
Vaihtoehto 1. Pelkkä rekisteröinti – Hinta 20 € ( Alle 90  päivää puhtaana – Ilmaiseksi)
Vaihtoehto 2. Rekisteröinti + Majoitus majalla – Hinta 40 €
Jos sinulla on palveluhalukkuutta esim. kokouksen veto, rekisteröinti, osallistuminen ruuan valmistukseen, siivous, musiikki, workshop yms. -innokkuutta. Ilmoitathan sen viestissäsi muuta-osiossa.
Tässä ovat toimintaohjeet ilmoittautumiseesi:
Kerro nimesi
Valitsemasi vaihtoehto: X
Summa:XXX€
Muuta: Kerro halukkuutesi yhteisruokailuun, jotta voimme varata riittävästi ruokaa. Rekisteröityneille tarjolla aamupala.
Olethan kärsivällinen addikti odottaessasi  vastausta 🙂
Palvelijamme päivittävät rekisteröintejä noin 1-2 krt viikossa ja ilmoitamme vastausviestissämme maksutiedot ja rekisteröinnin vahvistuksen.
Rekisteröinti emailiin & lisätietoa: [email protected]

Details

Start:
5 heinäkuun
End:
7 heinäkuun
Event Category:

Organizer

NA-Jätkänkynttilä
Email
najatkankynttila@gmail.com
View Organizer Website

Venue

Paaniemen leirikeskus
Paavalniementie 314
Rovaniemi, 96400 Suomi
+ Google Map