Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Puhtaana Pohjoisessa

15 heinäkuun - 17 heinäkuun

Puhtaana Pohjoisessa -22

15.7 – 17.7.2022

Viikonlopun tapahtumassa luvassa toipumista, kokouksia, saunomista, grillailua, notskia, oleilua ja pulahtelua Kemijoessa.

Osoite: Paavalniementie 314, 96400 Rovaniemi

Rekisteröinti on alkanut, vain nopeimmat 50hlöä mahtuu mukaan. Alta löydät toimintaohjeet, mitä ottaa huomioon ja miten rekisteröidyt:

Ota huomioon!

Tapahtumapaikalla on 20 vuodepaikkaa, sängyt ovat kerrossänkyjä ja osa niistä on yhteisissä tiloissa, jossa pidetään kokouksia. Tapahtumapaikalla on hyvin tilaa myös telttailla tai tehdä leiri asuntoautolla. Tapahtumapaikan keittiö on pieni, ja kaikki ruoka valmistetaan palveluhengessä, emmekä siten pysty ottamaan huomioon erikoisruokavalioita. Otathan omat eväät mukaasi, jos sinulla on jokin erikoisruokavalio. Paikan päällä mm. grilli ja nuotio. Kylmä tilaa omille eväille on rajattu määrä. Tapahtumapaikalle on myös 10 kilometriä matkaa Rovaniemen keskustasta. Tyynyt ja peitot löytyy majalta, mutta otathan omat lakanat sekä pyyhkeen matkaan. Herkkäunisille korvatulpat mukaan! Muista ottaa käteistä rahaa tapahtumapaikalle 7. perinteen hengessä tarjolla olevien tuotteiden maksamiseksi.

Vaihtoehdot ja hinnat:

Vaihtoehto 1. Pelkkä rekisteröinti – Hinta: 20 € (Alle 90pvää puhtaana – Ilmaiseksi)

Vaihtoehto 2. Rekisteröinti + Majoitus majalla – Hinta: 50 €

Vaihtoehto 3. Rekisteröinti + Ruokapaketti – Hinta: 60 €

Vaihtoehto 4. Rekisteröinti + Majoitus + Ruokapaketti – Hinta: 90 €

JOS sinulla on palveluhalukkuutta, esim. kokouksen veto, rekisteröinti, ruuan valmistukseen liittyvää, siivous, musiikki, workshop yms. -innokkuutta. Ilmoitathan sen viestissäsi muuta -osiossa.

Tässä ovat toimintaohjeet ilmottautumiseen:

Kerro nimesi

Valitsemasi vaihtoehto: X

Summa: XXX €

Muuta:

Olethan kärsivällinen addikti odottaessasi vastausta 🙂

Palvelijamme päivittävät rekisteröintejä noin 1-2krt viikossa ja ilmoitamme vastausviestissämme maksutiedot ja rekisteröinnin vahvistuksen.

Rekisteröinti emailiin & lisätietoa:

[email protected]

Palveluterveisin,

PP22 Tapahtumatoimikunta

Tiedot

Alkaa:
15 heinäkuun
Loppuu:
17 heinäkuun