Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

PUHTAANA POHJOISESSA 2023- opimme uskomaan prosessiimme

25 elokuun - 27 elokuun

Viikonlopun tapahtumassa luvassa toipumista, kokouksia, saunomista, grillailua, notskia, oleilua ja pulahtelua Kemijoessa. Rekisteröinti on auki, vain nopeimmat pääsevät mukaan ja tapahtuman max. henkilömäärä on 50. Alta löydät toimintaohjeet, mitä ottaa huomioon ja miten rekisteröidyt:

Ota huomioon! Tapahtumapaikalla on 17 vuodenpaikkaa, sängyt ovat kerrossänkyjä ja osa niistä on yhteisissä tiloissa, jossa pidetään kokouksia. Tapahtumapaikalla on hyvin tilaa myös telttailla tai tehdä leiri asuntoautolla. Tapahtumapaikan keittiö on pieni, ja kaikki ruoka valmistetaan  palveluhengessä, emmekä  siten pysty ottamaan huomioon erikoisruokavalioita. Otathan omat eväät mukaasi, jos sinulla on jokin erikoisruokavalio. Paikan päällä mm. grilli, nuotio ja lauantaina grillikoju. Kylmätilaa omille eväille on rajattu määrä. Tapahtumapaikalle on 10 kilometriä matkaa Rovaniemen keskustasta. Tyynyt ja peitot löytyy majalta, mutta otathan omat lakanat  sekä pyyhkeen matkaan. Herkkäunisille korvatulpat mukaan!  Muista ottaa käteistä rahaa tapahtumapaikalle 7.perinteen hengessä tarjolla olevien tuotteiden maksamiseksi.

Vaihtoehto 1. Pelkkä rekisteröinti – Hinta 15 € ( Alle 90  päivää puhtaana – Ilmaiseksi)

Vaihtoehto 2. Rekisteröinti +Majoitus majalla – Hinta 35 €

Vaihtoehto 3. Rekisteröinti +Ruokapaketti – Hinta 60 €

Vaihtoehto 4. Rekisteröinti +Majoitus +Ruokapaketti – 80 €

Jos sinulla on palveluhalukkuutta esim. kokouksen veto, rekisteröinti, osallistuminen ruuan valmistukseen, siivous, musiikki, workshop yms. -innokkuutta . Ilmoitathan sen viestissäsi muuta-osiossa.

Tässä ovat toimintaohjeet ilmoittautumiseesi:

Kerro nimesi

Valitsemasi vaihtoehto: X

Summa:XXX€

Muuta:

Olethan kärsivällinen addikti odottaessasi  vastausta 🙂

Palvelijamme päivittävät rekisteröintejä noin 1-2 krt viikossa ja ilmoitamme vastausviestissämme maksutiedot ja rekisteröinnin vahvistuksen.

Rekisteröinti emailiin & lisätietoa: [email protected]

 

T:Tapahtumatoimikunta

 

P:S. Ohjelma päiv itetään myöhemmin

 

Tiedot

Alkaa:
25 elokuun
Loppuu:
27 elokuun
Tapahtumaluokka: