Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Palvelukonferenssi 2019

29.3.2019 - 30.3.2019

NA:n Suomen alueen viides palvelukonferenssi, Palvelua ryhmien ohjauksessa, järjestetään Kokoushotelli Linnasmäessä Turussa, 29-31.3.2019.

 

Konferenssi on NA-palveluihin keskittyvä tapahtuma, jolla pyritään lisäämään jäsenistön kiinnostusta palveluun ja aktivoimaan ryhmiä liittymään mukaan palvelurakenteeseen sekä jäseniä hakemaan avoimiin palvelutehtäviin. Tavoitteena on, että yhtenäisyyttemme vahvistuu, sanomamme pysyy elävänä ja tavoittaisi yhä suuremman joukon toipumista etsiviä addikteja Suomessa ja ympäri maailman.

 

Ensimmäistä kertaa Suomen alueen palvelukonferenssissa tullaan tekemään päätöksiä meitä kaikkia koskevista NA-palveluista. Päätökset tehdään ryhmien palveluedustajien konsensus-päätösten pohjalta konferenssikokouksessa.

 

Konferenssin esityslista julkaistaan ja lähetetään palvelurakenteen kautta ryhmiin käsiteltäväksi vuoden 2019 alussa. Ryhmät voivat hakea ryhmäomatuntoa esityslistalla oleviin asioihin asiakokouksissaan.

 

Konferenssissa on myös toipumiskokouksia, työpajoja, saunomista ja muuta mahtavaa iltaohjelmaa!

 

Alueen palvelutoimikunta toivoo kaikkia ryhmiä lähettämään RPE:t osallistumaan konferenssiin. Jos kotiryhmästä ei löydy varoja RPE:n lähettämiseen, rohkaisemme ryhmää keräämään varoja konferenssia varten. Suomen alue (kotipiirit, palveluneuvostot ja aluepalvelutoimikinta) myös tukee ryhmiä tarvittaessa.

 

HUOMIO! VIIMEINEN ERÄPÄIVÄ REKISTERÖITYMISEN MAKSAMISELLE ON 12.3., JOTTA SAAMME ILMOITETTUA LINNASMÄELLE SITOVAN HUONEMÄÄRÄN KO. VIIKOLLA. Konferenssin ennakkorekisteröinti on avautunut, se tehdään täyttämällä ja lähettämällä ennakkorekisteröintilomake (https://goo.gl/9wDHDS), ja maksamalla se eräpäivään mennessä. Rekisteröintilomakkeella voi rekisteröidä vain yhden henkilön kerrallaan (jos haluat rekisteröidä useamman henkilön, täytä niin monta lomaketta kuin on rekisteröitäviä henkilöitä). Seuraa sähköpostiasi, saat varmistusviestin muutaman päivän sisällä rekisteröitymisestä.

 

Viikonlopun paketit
1h huone + ateriat + rekisteröinti 145 €
2h huone + ateriat + rekisteröinti 125 €
4h huone + ateriat + rekisteröinti 125 €

 

1h huone + rekisteröinti 105 €
2h huone + rekisteröinti 85 €
4h huone + rekisteröinti 85 €

 

Yhden yön paketit
1h huone + rekisteröinti 60 €
2h huone + rekisteröinti 50 €
4h huone + rekisteröinti 50 €

 

Ateriat
Aamiainen 7 €
Lounas 10 €
Päivällinen 10 €
Iltapala 7 €

 

Rekisteröinti
15€

 

Huom!
*Kaikki hinnat per henkilö
*Alle 90 päivää puhtaana olleille ilmainen rekisteröinti
*Kun maksat rekisteröintiä, kirjoita maksun viestikenttään rekisteröitävän henkilön nimi ja onko rekisteröitävä ryhmän palveluedustaja (RPE).
*Eräpäivä rekisteröinnin maksamiselle on 14 päivää rekisteröinti lomakkeen lähettämisestä. Vain ajallaan maksetut rekisteröinnit huomioidaan. Rekisteröinti sulkeutuu 8.3.2019. HUOMIO! VIIMEINEN ERÄPÄIVÄ REKISTERÖITYMISEN MAKSAMISELLE ON 12.3., JOTTA SAAMME ILMOITETTUA LINNASMÄELLE SITOVAN HUONEMÄÄRÄN KO. VIIKOLLA.
*Kaikki kysymykset huoneisiin rekisteröinteihin ja maksuihin liittyen voi lähettää osoitteeseen [email protected]

 

Nähdään konferenssissa!

 

Terveisin,
NA Suomen alueen palvelutoimikunta

Tiedot

Alkaa:
29.3.2019
Loppuu:
31.3.2019
Tapahtumaluokat:
,
Kotisivu:
https://www.nasuomi.org/tapahtuma/palvelukonferenssi-2019/

Tapahtumapaikka

Linnasmäki
Lustokatu 7
Turku, 20380 Suomi
+ Google Map
Kotisivu:
www.linnasmaki.fi