Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Naamiot on riisuttava (Halloween-tapahtuma)

4.11.2023 @ 14:00 - 23:30

Ohjelma:

13.00 Ovet aukeaa

13.45 Avajaiskokous: ”Kauhukertomuksia toipumisesta”

16.00 Open stage

18.00 Pääkokous: ”Naamiot on riisuttava”

19.30 Countdown ja BILEET

 

Järjestämme lauantaina 4.11 halloween-teemaisen NA-tapahtuman. Tapahtuma on ensimmäinen laatuaan Helsingissä. Tuttuun tapaan tarjolla on toipumiskokouksia, lämmintä ruokaa klo 14 alkaen, ja samalla starttaa läpi tapahtuman pyörivä maratonkokous. Lisäksi kahviosta saa ostettua virvokkeita ja pientä evästä.  Rekisteröinti vain paikan päällä ja 13 euroa. Alle 90 pv puhtaana olleet ja laitoksessa olevat ilmaiseksi!

Tapahtuma alkaa teemakokouksella, jonka aiheena on ”Kauhukertomuksia toipumisesta”. Halukkaat pääsevät jakamaan n. 10 minuutin puheenvuoroissa kauheimmat toipumistarinansa (puhtaalta ajalta) ja miten ovat niistä selvinneet ohjelman avulla! Puhujaksi Ilmoittautumiset osoitteeseen [email protected]. Viestin aiheeksi ”Halloween” ja viestiin oma nimi ja puhelinnumero, niin sinuun otetaan yhteyttä.

Open stage on kaikille avoin tilaisuus tulla esittelemään taitojaan! Osasit sitten soittaa, laulaa, tanssia, runoilla, vetää standuppia tai tahtoisit vaikka esitellä maalauksiasi, nyt sinulla on mahdollisuus siihen. Jos tiedät jo etukäteen haluavasi esiintyä, pyydämme sinua ilmoittautumaan etukäteen ohessa olevalla linkillä, niin meidän on helpompi suunnitella teknistä toteutusta ja varmistaa se, että kaikille halukkaille jää aikaa. Esiintyminen ei kuitenkaan edellytä ennakkoilmoittautumista!

Tässä Google Forms -linkki ilmoittautumiseen:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScnJl6P0cU79eup7o5D-KityB7ksDK2gvqSV3F60LLfjkGT3w/viewform?usp=sf_link

Ja koska kyseessä on Halloween-juhlat, pukeutuminen on enemmän kuin sallittua! Loppuillasta ennen countdownia julkistetaan pukukilpailun voittaja.

Tiedot

Päivämäärä:
4.11.2023
Aika:
14:00 - 23:30
Tapahtumaluokka:

Järjestäjä

Uudenmaan palvelutoimikunta

Tapahtumapaikka

Kalliolatalo
Sturenkatu 11
Helsinki, 00510 Suomi
+ Google Map
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto