Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

NA Yhtenäisyys Vapputapahtuma 2017

30.4.2017 @ 13:00 - 23:00

Yhtenäisyys 17 Juhlat ovat täällä taas, perinteiseen tapaan!

Oi ja Hoi !! Jo perinteeksi muodostuneet Etelä-Suomen piirin juhlatoimikunnan järjestämät joka keväiset bileet ovat täällä, tuttuun tapaan Yhtenäisyys- teemalla !!
Toivotamme sinut sydämellisesti tervetulleeksi viettämään päivää parhaassa toipuvassa seurassa, tiedossa on väkevää toipumiskokemusta, tiukkoja puhujakokouksia, työpajoja, juhlaevästä ja paljon muuta, unohtamatta lapsia ja lapsenmielisiä!

Yhtenäisyys 17 juhlat pidetään tuttuun tapaan Kalliola talolla, osoitteessa Sturenkatu 11, 00610, Helsinki. Tapahtumaan ei ole ennakkorekisteröintiä. Tapahtumassa on maksupääte käytössä.

Alle 90 päivää puhtaina olleiden sekä laitoksessa olevien ei tarvitse maksaa rekisteröintiä, eikä varattomuus ole muutenkaan este osallistumiselle. Rekisteröinti on 10 euroa.

Tapahtumaa varten on luotu tapahtumasivu sosiaaliseen mediaan osoitteessa:

https://www.facebook.com/events/1083179835120815/

Tämä Facebook tapahtuma on salainen. Tapahtumasivua on markkinoitu eri toipuville tarkoitetuissa Facebook-ryhmissä. Tapahtumaan ei kutsuta ketään ilman heidän omaa lupaansa, kunnioittaen nimettömyyden perinnettämme.

Jos haluat tulla kutsutuksi Facebookissa tapahtumaan, voit itse ilmoittaa siitä aiemmin mainittujen ryhmien Yhtenäisyys 17- tapahtumasivun mainoksien kommenttiosioissa. Otathan huomioon kutsuessasi muita ihmisiä tähän tapahtumaan, että sinulla on heidän lupa kutsua tähän tapahtumaan, perinteidemme hengessä.
Me tulemme paikalle, tulethan sinäkin!

Juhlaterveisin,

Etelä-Suomen piirin juhlatoimikunta

Jatkobileet!

Nyt on sillä tavalla hyvin ja hienosti, että Etelä-Suomen piirin Yhtenäisyys 17 juhlille on varmistunut suuren kysynnän ansiosta jatkobileet! Paikkana toimii uudenvuoden bileistä tuttu Lapinlahden entinen mielisairaala. Liput 5 euroa 7. perinteen hengessä, osoite Lapinlahdentie 8. Luvassa laaja elektroonisen musiikin kattaus, tarkemmat tiedot kuten artisti line-up tarkentuu lähiaikoina, lisätiedot päivitetään facebook tapahtumasivulle. Tule kanssamme tanssimaan ja nauttimaan vappuaatosta!

Tiedot

Päivämäärä:
30.4.2017
Aika:
13:00 - 23:00

Tapahtumapaikka

kalliolatalo
Sturenkatu 11
Helsinki, 00510 Suomi
+ Google Map
Kotisivu:
http://www.kalliola.fi/