Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Camp out 2016

15.7.2016 - 17.7.2016

Hei koko Suomen NA

Tervetuloa juhlimaan toipumista Turun kauniiseen saaristoon, Airiston rannalle! Camp out -tapahtuma järjestetään nyt kolmatta kertaa, mutta tällä kertaa paikka on vaihtunut. Tapahtuma on tällä kertaa Heinänokan leirikeskuksessa, Kakskerran saaressa. Osoite on Heinänokantie 66, 20860, Turku.  Tapahtumaan on helpompi saapua kuin aiemmin, koska aivan vieressä on paikallisbussin nro 14 päätepysäkki.

Heinänokasta löytyy ranta, laavu (jossa voi yöpyä) sekä kaksi (2) rantasaunaa. Heinänokan alueelta löytyy jalkapallo-, koripallo- ,lentopallokentät ja 5 korinen frisbeegolf rata. Pallot, verkot ja muu peleissä tarvittava välineistö on vapaasti lainattavissa päärakennuksella. Löytäjän metsäpolun varrelta löytyy 11 erilaista toimintaharjoitetta, kuten korikiipeily, trapetsi ja keinusilta. Harjoitteiden tarkoituksena on ryhmäytyminen, liikunta ja hauskanpito ryhmässä. Paljon on siis tekemistä myös lapsille ja tarkoituksena on taas saada kokonaiset perheet liikkeelle.  

Tapahtumassa on pääasiassa neljän hengen huoneita, mutta löytyy myös muutama kahden hengen huone, jotka on varattu lapsiperheille. Voit rekisteröidä koko huoneen kerralla jollekin porukalle tai vain yhden paikan itsellesi. Huonekavereita saa toivoa, mutta toiveita ei 100%:n varmasti pystytä toteuttamaan.

Hinnat

Majoitus ja ruoka: aikuinen 65€,  7-17v lapsi 51€, 4-6v lapsi 26€ ja alle 4v lapsi ilmainen
Telttarekisteröinti/laavupaikka (ei ruokia): 10€/henkilö
Rekisteröinti ilman ruokia ja majoitusta: 10€
Lauantain lounas 9€/aikuinen
Lauantain päivällinen 13€/aikuinen

Telttailijoille emme pysty tarjoamaan koko ruokapakettia järkevään hintaan, mutta toimikunta pyrkii järjestämään edullista aamupalaa ja iltapalaa myyntiin. Jos haluat ostaa lauantain ruokailuja lapselle, tee rekisteröinti normaalisti ensin kaikille ja osta aikuisten ruuat, jonka jälkeen ota yhteyttä sähköpostilla. Ruokailuja ei voi ostaa paikan päällä, vaan ne on maksettava etukäteen.

Ennakkorekisteröinti on ainoa tapa saada majoitus ja ruokapaketti, mutta palveluamme helpottaaksesi voit tehdä muutkin rekisteröinnit ennakkoon tilisiirtona.

Rekisteröinti alkaa 9.5.2016 ja päättyy 1.7.2016. Rekisteröityä voit tällä lomakkeella:

http://tinyurl.com/zl3thzj

Ohjelma :  https://goo.gl/UCznrT

Yhteydenotot: [email protected]

Tietoa tapahtumaan saapuville: https://goo.gl/k9xdeT

 

NA Camp out 2016 -flyeri
NA Camp out 2016 -flyeri

Tiedot

Alkaa:
15.7.2016
Loppuu:
17.7.2016
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Kustenniemen leirikeskus
Kustenniementie 250
Poikko, Naantali/Rymättylä 21130 Suomi
+ Google Map
Puhelin:
040 341 7750
Kotisivu:
http://www.turunseurakunnat.fi/kirkot-ja-tilat/leirikeskukset/kunstenniemen-leirikeskus