Close

Nimettömien Narkomaanien Suomen alueen 30-vuotisjuhlakonventti järjestetään 17.–19. elokuuta 2018 Lahdessa. Siellä upeat puitteet toipumisen juhlalle tarjoaa Sibeliustalo, jonka Puusepän saliin mahtuu kerralla 650 ihmistä.

Lahti sijaitsee tunnin matkan päässä Helsingistä, ja sinne on hyvät yhteydet myös esimerkiksi Tampereelta ja Turusta. Sibeliustalo puolestaan sijaitsee Lahden kauniissa satamassa noin puolen tunnin kävelymatkan päässä kaupungin rautatieasemalta. Paikallisbussilla Sibeliustalolle pääsee asemalta vartissa. Satama on suosittu illanviettopaikka kesäisin, ja konventtipaikan läheisyydessä on paljon ravintoloita ja kahviloita.

Viikonlopun ohjelma on täynnä teemakokouksia sekä puhujia niin ulkomailta kuin Suomestakin. Kaksi tilaa – Puusepän sali ja Puusepän verstas – ovat juuri sopiva ympäristö toipumiskokouksille ja muulle ohjelmalle.

Konventin avauspäivän perjantain päätteeksi osallistujat pääsevät luonnon keskelle Suomi-tunnelmiin, rantabileisiin, jotka järjestetään Mukkulan kartanon rantasaunalla. Juhlaväelle on käytössä aito suomalainen sauna, järvi, grilli ja musiikkia.

Lauantain ohjelma huipentuu NA-sanoman saattamiseen kahdella areenalla samaan aikaan. Ohjelman päätyttyä paikan lunastaneet lähtevät bankettiristeilylle siipiratasalus Vellamolla. Mukaan Vellamolle mahtuu 130 nopeinta, ja risteilylippuja myydään vain ennakkorekisteröinnin yhteydessä. Risteilyltä ehtii vielä mukaan ravebileisiin, joissa DJ:t soittavat pohjoisen kesäyön tanssimusiikkia aamuun asti.

Konventti jatkuu sunnuntaina perinteisellä päätösohjelmalla, jonka jälkeen osallistujat voivat jäädä nauttimaan loppukesän päivistä Lahteen tai muualle Suomeen. Uudet ja vanhat ystävät Suomen toveriseurasta opastavat mieluusti.

Voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse: [email protected]g

Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin konventtiin liittyen.